Vårt vanliga bröd är mjölk- och äggfritt, dock kan spår av mjölk och ägg finnas eftersom det bakas i en anläggning med produkter som har mjölk och ägg.
Köttet steks på stekbord, vårt kött har inga tillsatser, vi använder endast salt & peppar.
Vi använder såsbas
Såsbas innehållsförteckning: Pressad rapsolja, emulgeringsmedel, arom, färgämne (betakaroten).
Vi har glutenfritt bröd från ”Fria” som alternativ.
Glutenfri vetestärkelse, vatten, socker, jäst, rapsolja, modifierad majs- och tapiocastärkelse, förtjockningsmedel: frukt-, guar-, tarakärnmjöl, pektin och E466, salt, sockerbetsfiber, emulgeringsmedel: lecitin (raps) och E471 (veg.), psylliumfröskal, arom.
OBS!
Vi varnar för att gluten kan finnas i lokalen, våra sideorders friteras även i samma olja
• Hamburger dressing – äggula, senap, senapsfrön
• Cheddarost – mjölk, skummjölk, mjölkprotein
• Kycklingburgare – vetemjöl, selleri
• Sötpotatis – kan innehålla spår av gluten
• Onionrings – vetemjöl, vasslepulver, mjölkprodukter, gluten
• Chili Cheese – mjölk, ost, vasslepulver, skummjölkspulver, vete, gluten.
• Coleslaw – ägg, senapsfrön
• Garlic dipp – äggula
• Smältost- skummjölk, sojabönolja, mjölk
• Chipotle dipp – äggula, anjovisarom, korn
• Tryffel dipp – äggula, senapsfrön, senap
• Chilibearnaise – äggula, anjovisarom
• Blue cheese – mjölk, ägg, paprika, gräslök
• BBQ – tomat, soja, vitlök, lök (vegansk)
• Guacamole – lök, vitlök, tomat, peppar, jalapeno, honung
• Chili Cheese – mjölk, ost, vasslepulver, skummjölkspulver, vete, gluten
• Mac and cheese – mjölk, gluten
• Beyond Burger – Ärtproteininsolat, kokosolja, stabiliseringsmedel (cellulosa, metylcellulosa, gummi, arabicum) potatisstärkelse, maltodextrin, jäst, äppelextrakt, rödbeta
–
Dessert
• Choklad Rogga- vete, hasselnötter, skummjölk, vasslepulver, ägg)
• Sockerforskaren – vetemjöl, äpple, mjölk, gluten
• Pancakes – Vetemjöl, ägg, mjölk, nötter (nutella)